Live Music Odense

Marc Facchini m. Band #Spoken19

Det er tid til at spidse ører, når Spoken19 og Fredens Kirkes Musikalske Venner præsenterer den dansk/italienske sangskriver og musiker Marc Facchini med band. Hans danske sange føles både nærværende og nødvendige, med et moderne take på skandinavisk sangskrivning og med klare rødder i 70’ernes folke- og rockmusik.

Med seriøsitet, humor og empati forsøger Marc Facchini at spejle det samfund, han lever i for at skabe musikoplevelser, der giver plads til fordybelse og eftertanke, og på hans seneste album ‘Ind i Evigheden’ giver han sit bud på lyden af Danmark anno 2019, ved at fylde den lyriske blender med højskolesangbogen, wikipedia-artikler, religiøse tekster, guldfisk, LSD og rykkere fra SKAT. ‘Ind i Evigheden’ indeholder en række sange med klimaforandringer som lyrisk tema.

”Min hensigt er, at skabe musikalske oplevelser, som er magiske, sjove, kærlighedsfyldte og livsbekræftende. Det skal både gøre godt og ondt, så man kommer til at tænke over, hvad et menneskeliv er, og hvad man kan bruge det til.” – Siger Marc Facchini, om tankerne bag sit arbejde.

Line-up:
Marc Facchini – vokal, guitar
Maria Jagd – violin
Nicole Hogstrand – cello
Yohan Ramon – percussion
Roberto Bordiga – kontrabas

Marc Facchini har siden 2010 været en toneangivende sangskriver i den danske folk- og rockundergrund. Han startede sin karriere som frontmand i orkestrene Mescalin Baby og Mother Lewinsky, inden han i 2013 lancerede sit soloprojekt. I 2018 udgav Facchini sin tredje soloplade, ‘Himmelmekanik’, som blev kåret blandt årets albums af Dagbladet Information, og modtog adskillige anmelderroser fra det øvrige anmelderkorps.

Opvæksten i en teaterfamilie fornægter sig ikke, når man oplever Marc Facchini live. Uanset om han optræder solo, duo eller med sit band, er koncertoplevelsen en veltilrettelagt kombination af musikalsk ekvilibrisme, teatralske virkemidler, og gribende historiefortælling.