Live Music Odense

Motorpsycho (NO)

Det psykedeliske norske rockband Motorpsycho er ude med deres nye album ”Crucible” som byder på prog-rock ala Rush, Yes og som en selvfølge for bandet, Black Sabbath.

Motorpsycho har siden udgivelsen af debutalbummet ”Lobotomizer” i 1991, været en af de fremmeste eksponenter for eksperimenterende psykedelisk rock med elementer af jazz, metal og punk. Bandet har udgivet en lang række anmelderroste albums, EP’er, singles og live-optagelser, og de har gennem årene fået tildelt den prestigefyldte Spellemannspris hele fire gange og optrådt på Roskilde Festival, Roadburn, Dynamo Open Air, Rock Am Ring.

Devilution gav Motorpsycho 5/5 stjerner for sidste års koncert på Roadburn:? ”Lad det være sagt, som det er: Motorpsycho var helt perfekte på det tidspunkt og det sted, hvor de blev serveret. Det var det tungere skyts af sange, som de havde medbragt. Disse kugler blev inficeret med en god omgang psykedelika, så hvert et skud var tiltænkt det enormt dedikerede Roadburn-publikum. I et sæt af ene højdepunkter gik koncertens midterste del lige i hjertet.”

Det kan næppe skrives bedre end vores kolleger fra spillestedet Train har gjort det, men ønsker man yderligere kendskab til Motorpsycho, så bør man besøge www.devilution.dk