Live Music Odense

bound by law

Bound by Law har siden 2014 etableret sig som et succesfuldt band både i Danmark og internationalt inden for niché-genren Dark country.
I efteråret 2018 rejste bandet som nominerede til ‘Texas Sounds International Country Music Awards’ og vandt prisen for ‘Original Song of the Year’ for deres mørke skandinaviske og geopolitiske tilgang til countrymusikken.
På Spotify har Bound by Law intet mindre 7500 månedlige lyttere fra hele verden og nærmer sig en halv million afspilninger. Med mere end 100 spillede koncerter i både ind- og udlandet fordelt på alle tænkelige spillesteder og festivaler er Bound by Law garant for en medrivende live-oplevelse, som drager publikum med ind i bandets spændende univers.
BBL har lige fået mange roser for deres koncert på SPOT festivalen i maj måned.