Live Music Odense

Klub Golem – The Knutz

Det er tid til sommer-Golem og denne gang med besøg langvejs fra, nemlig brasilianske THE KNUTZ, der gæster klubben d. 15. juni.

THE KNUTZ stammer fra Brasilien og byder på musikalsk cocktail af goth, deathrock og horrorpunk, rørt op med mørk make-up og højt hår. De har en håndfuld udgivelser bag sig og har optrådt en del i Sydamerika og er nu ved at relokere til Europa efter Bolsonaro, den brasilianske Trump, blev valgt til præsident i hjemlandet. Så duk op og giv dem en god velkomst!

Koncertstart omkring kl. 22:30.

Der bydes selvfølgelig også på DJs, nemlig Ras Bolding, Sue She, Marie Makaber, Lærke Lømmel og Ludmila Houben, der udover at optræde med The Knutz også er aktiv som DJ. Man kan forvente genrer som goth, synth, industrial, ebm, new wave, punk, neofolk, electronica og lignende.

Kommer man f. eks. udenbys fra, eller fra andre planeter og fremmede dimensioner, og søger man sted at overnatte efter Golem, så kontakt os eller skriv på eventens væg, så prøver vi at finde en løsning.

Duk talstærkt op og støt din undergrund!