Live Music Odense

O Yuki Conjugate (UK)

Den britiske “Ambient møder DIY punk”-gruppe O Yuki Conjugate leverer en ganske enestående audio-visuel koncert og video-performance.

Det er de grænsesøgende englænderes første koncert i Danmark nogensinde – på trods af deres status som et af den eksperimenterende elektroniske musikscenes allerstærkeste navne inden for grænsesøgende ambient og chillout!

O Yuki Conjugate blev dannet for 37 år siden – i Nottingham i 1982 – og er dermed et af de absolutte legender fra den eksperimenterende elektronisk musikscene med en række af stærke udgivelser og historiske koncerter på CV’et.

Musikken fra den britiske gruppe beskrives som post-industrial, cold wave, dark ambient, tribal ambient, imens O Yuki Conjugate beskriver sig selv som “the missing link” mellem punk og ambient-musikken.

Under koncerten på Odense Musikbibliotek vil O Yuki Conjugate få selskab af filmmageren Hulme der leverer en drømmeagtig video-performance skræddersyet til O Yuki Conjugate’s hypnagogiske lydunivers.
_____________________________________________________
O YUKI CONJUGATE-koncerten afvikles i samarbejde med RØDE HIMMEL – en stærk non-profit organisation der har til formål at fremme det odenseanske musikmiljø.