Live Music Odense

stormhat

Det er påskelørdag, der er Punk på momentum, House på Slagteriet, Lord Sivas spiller på posten og din mor vil gerne have dig ædru til påskefrokost om søndagen, Meeen vi har legemligørelsen af musikken der gjorde at du aldrig har glemt Ronja Røverdatter!
Læn dig tilbage, drøm dig til en anden tid og nyd en aften du ikke finder andre steder!
Og Ja! Der bliver spillet både banjo og bratsch!
Stormhat skriver danske sange om livet, samfundet og alt hvad der overhovedet rører sig – ofte med skæve, kantede, giftige og humoristiske vinkler.
Stormhat er på en gang både folket, poppet og rocket. Indflydelsen fra Fleetwood Mac og danske Bifrost på lydsiden og Allan Frost Jessings morsomme og legesyge tekster, der lægger sig i samme tradition som en vis anden Allan, kan Stormhat ikke løbe fra.

Og der er plads til både harmonika og rockguitar, hvilket også er med til at skabe bandets særegne lyd og stil.

Stormhat udgav i oktober 2017 EP’en ”Kun I Drømmen”. EP’en indeholder sangene ”Kun I Drømmen”, ”De Gi’r Hvad Vi Ta’r” og ”Marens Hul”. Disse er alle tre lidt mørke, men samtidigt humoristiske fortællinger.
I forbindelse med udgivelsen blev Sofie Ejegod ny forsanger, og med det nye og anderledes musikalske udtryk hun bragte med sig, blev også det tidligere navn Banqo skiftet ud med det nye Stormhat.


h