Live Music Odense

dusin + patina

Dusin er dansk pop-duo bestående af Mads Vadsager og Jesper Nohrstedt.

De to musikere har sammen skabt et elektronisk popunivers med dansksprogede tekster, der suppleres af atmosfæriske og headboppin’ beats i en elegant balancering mellem det kompromisløse og det let tilgængelige. Alt sammen leveret af dansable vibes og en ungdommelig glød.
Dusin har siden debut-EP’en Halvtolv (Maj, 2018) vist en ny og moden retning med mere melankolsk lyrik og støjende produktioner. Bl.a. singlen ”Mens Alting Størkner” (Januar, 2019) viser, at Dusin tør lave popmusik på deres helt egen måde.
2018 har trods duoens nylige opstart været et travlt år på livefronten med koncerter rundt i Danmark (SmukFest, DR Koncerthus, Lille Vega, Musikhuzet Bornholm etc.).

PATINA er dansksproget indie-pop, der sætter sig fast med sine poetiske tekster og rytmiske lækkerier. Opmærksomheden om PATINA tog fart, da Casper Bach Hegstrup gav radiopremiere til debutsinglen ’miner_paa_papir’ på P6 BEAT, og siden fulgte en uge som Ugens Kanon i KarriereKanonen, et gæstebesøg i radioprogrammet ’Debut’ på DR P6 BEAT, airplay på selvsamme radiokanal, samt hos fætteren P3. Den 15. januar 2019 røg debutsinglen ‘miner_paa_papir’ i rotation på P6 BEAT og er sidenhen blevet tilføjet på radiokanalens officielle Spotify-playliste.