Live Music Odense

Anarkist Presents – STÅL feat. Tue West

I et nyt samarbejde med den danske sanger Tue West, rumsterer den danske elektropop duo STÅL atter på den danske musikscene efter de debuterede med det anmelderroste album Charms & Bells efterfulgt af Ep´en STL RMX. Duoen består af forsanger Line
Marianne Sørensen ( LineMarianne) og trommeslageren Nikolaj Bundvig.

Musikken er et grænselandskab mellem klubmusik og indierock i stil med bands som The XX, Future Island og Depeche Mode. I et univers af effektfulde guitarer, stemningsmættede synthflader, samples og trommer står Sørensens og West´s vokaler frem som melodiernes anker i tæt balancegang mellem det lyse og mørke.

De nye sange er både skrevet af Sørensen selv og i samarbejde med West og der er derfor en ny plade på vej, som forventes udgivet i i løbet af 2019.

Deres elektronisk drejede pop er tidligere blevet fanget af flere toneangivende udenlandske blogs og har også fået airplay på P6. Flere dj´s og producere har efterfølgende lavet remix af sangene og det har resulteret i EP´en RMX STL.

Hvad det nye samarbejde har ført til indtil videre kan man blive klogere på d. 20. April på Anarkist , hvor bandet giver deres første koncert på fyn i den nye konstellation.

Pris: 100 kr.
Tid: 20:00
Dato: 20. april