Live Music Odense

Vi Sidder Bare Her

OBS: Siddekoncert…

Vi Sidder Bare Her lød måske for nogen indledningsvis som et uforpligtende sideprojekt for Jørgen Leth, Mikael Simpson og Frithjof Toksvig, men 4 albums og 10 år efter debuten er de her heldigvis endnu. Og nu kommer de med deres 5. album i april 2019.

Jørgen Leth har efterhånden rundet de 80 år, men er still going strong. Han er stadigvæk en vedkommende og fantastisk fortæller og på det kommende album bliver vi endnu engang ført ind i hans små eller store dramatiske begivenheder og betragtninger om livets vigtige ting ,så som hvorfor han hader buffet, hvorfor han elsker bogen eller den tilstand man er i lige inden man falder i søvn.

Processen omkring albummet er stadig, at Jørgen Leth interviewes af Frithjof Toksvig og Mikael Simpson, herefter redigeres samtalen til den endelige tekst og tilsidst i processen lægges musik, lyd og klangflader på.

Men det er også et meget lystpræget projekt – forstået på den måde, at der kommer et album når de ikke kan lade være.

Frithjof Toksvig siger :
”Efter at have holdt en længere koncert pause, spillede vi et par koncerter i sommers på Christianshavns Bådudlejning, der tror jeg at vi alle tre tænkte, det her, det må ikke stoppe, for stemningen var lige så varm som vejret. Så der aftalte vi at gå igang med det nye album ”