Live Music Odense

Skullclub

Ud af Koldinghus´ lange skygger, springer bandet SKULLCLUB op og nikker noget af en skalle til rockglade landkrabber!

Med debutalbummet “GAMLE AR & NYE TÆNDER”, sparkede Skullclub i 2014 og 2015 dørene ind til det rockhungrende publikum på landets mange spillesteder – og nu er de klar til at gøre det igen.

Med deres eget mix af punk, folk, sing-along og rock ’n’ roll, er Skullclub blevet sammenlignet med så forskellige bands som: Dropkick Murphy’s, Skambankt, Flogging Molly, Turbonegro og Motörhead. Og med et hårdtslående tekstunivers, der allermest minder lytterne om deres egne skyggesider, sejler Skullclub atter fra land, og leverer en lyd som længe har været savnet på den danske rockscene.

Skullclub har indtil nu udgivet 2 EP’er: ”Død & Kritte” fra 2011 og ”Klyng dem op” fra 2013, samt det fulde album ”Gamle Ar og Nye Tænder” der også indeholder det anmelderroste radiohit: Ama´r Halshug.

Bandet indspillede i 2015 julehittet ”Sving Dine Dadler” med Viggo Sommer som med tiden har opnået kultstatus ved juletid.

Metalized: “Hvis Volbeat er den velsmurte Bayern München maskine, er Skullclub St. Pauli” –