Live Music Odense

Banda Magda

OBS: Siddekoncert

Bandet er dannet i New York men som de selv skriver så kommer de fra: New York, Athens, Osaka, Buenos Aires, Zakynthos, N. Carolina, Nagasaki, Milwaukee, Tennessee, Kefallonia, New Jersey and probably some more places around the world…

Banda Magda er fransk pop / latin / jazz med den græsk fødte sangerinde Magda Giannikou i spidsen.

Genren spænder fra Samba til fransk Chanson over græsk Folk til columbiansk Cumbia og afro peruviansk Lando´.

Michael League, Snarky Puppy anbefaler varmt Banda Magda, hvor League også selv har medvirket ved flere lejligheder.

Live er Banda Magda fyldt med humor og energi, og har skabt sig et fantastisk renomme hos flere af de store udenlandske scener, som eks. Webster Hall, Irving Plaza, The Kennedy Center, The Jefferson Center, Celebrate Brooklyn, Jazz al Parque, St. Moritz Festival Da Jazz, og Chicago World Music Festival.