Live Music Odense

nyt blod vol. 12

Red Lama præsenterer psykedelisk rock af international kalibe

RED LAMA – THE OCEANS – KEINE FEAR FOR FLANGER

12. udgave af NYT BLOD bliver bevæger sig ud i en psykedelisk fusion af Rock, Nu-gaze og Noice pop.

Red Lama kan bedst betegnes som Danmarks bedste bud på et psykedelisk rockband med internationalt potentiale.
Med fokus på stærkt sammenspil og forsanger Johannes Linnets dragende og hypnotiserende performance, har bandet vundet både publikum og anmeldernes hjerter. Det har udlandet ikke mindst fået øje på, hvilket har resulteret i en lang stribe af koncerter i Finland, Sverige og Tyskland.

En anmelder gav dem eksempelvis følgende ord med på vejen: “(…) an extraordinarily intense and mesmerising display of tribal neo-psych that will surely be remembered as one of the best concerts this year” 

The Oceans er støjende guitarer, insisterende beats og fængslende melodier. Inspirationen hentes fra Noise Pop / Nu-gaze og Pre Britpop og disse genrer indkapsler essensen af The Oceans.
Duoen bestående af Dan Joe & Linus Valdemar er baseret i København og har eksisteret siden november 2014 – udtrykket er en kombination af byens puls, støj og kaos, samt roen man finder i dette hav af impulser.

Keine Fear For Flanger er et orkester, som udfordrer din genrefornemmelse med en heftig blanding af Subpop, 90’s, lofi og Psych!