Live Music Odense

Bo Sundström (Bo Kaspers Orkester)

Jazz lyder bedst på svensk, eller i hvert fald rigtig godt. Bo Sundström, frontmand i det folkekære band Bo Kaspers Orkester, har i 25 år skrevet tekster og lavet jazz til perfektion. Efter to succesfulde koncerter på dansk grund gentager han nu succesen og tager på mini tour med sit band.

Tidligere på året udgav sanger og sangskriver Bo Sundström albummet ’Mitt Dumma Jag’ med svenske fortolkninger af amerikanske jazzfavoritter. De amerikanske sange er valgt med hjertet og på albummet fortolker han dem og giver dem sit personlige præg.

Bo Kaspers Orkester har gennem årene vundet et trofast publikum i hele Skandinavien, der har lært at sætte pris på deres særegne blanding af pop, jazz og svensk visetradition. Bo Sundström er kendt og elsket for sine finurlige svenske tekster om hverdagens liv. Med det nye album hylder han de tidligere 60’ere, hvor jazzmusikken var på sit højeste. Det er nostalgi og nutid på en og samme tid.

Som opfølger til de succesfulde koncerter i efteråret 2018 står Bo Sundström nu klar med fire koncerter på dansk jord, hvor han ogsågæster Posten i Odense den 15. maj 2019.