Live Music Odense

the william blakes (aflyst)

Kære dig som har købt billet til vores koncert på Kulturmaskinen den 3. maj 2019.

Det er med stor ærgrelse, at vi i dag må meddele at koncerten er aflyst på grund af sygdom.

Efter flere års turnépause har vi set ekstremt meget frem til igen at skulle på landevejen. Derfor har vi også set denne situation lidt an før vi i dag må erkende, at det bliver umuligt for os at gennemføre koncerten.

Det er fortsat planen at gennemføre de allerede annoncerede sommerkoncerter. Derudover håber vi på, at vi inden længe – når sygdommen har lagt sig – kan annoncere en række efterårsdatoer. Mere info herom følger forhåbentlig snarest.

Vi glæder os helt vildt til at spille for Jer igen snart!

Med grådkvalte hilsner,
The William Blakes

Billetter til koncerten refunderes til betalingskort.