Live Music Odense

morten christensen – ep release koncert

Morten Christensen inviterer til releasekoncert torsdag den 4/4 2019. Dørene åbner kl 20.00 og bandet vil spille en koncert 20.30. Der er gratis entré så kig ind til en skøn aften på Anarkist i Odense.

”Jeg har åbnet mit hjerte og sangene er væltet ud”

Morten Christensen, der tidligere har udgivet musik under navnet Dirty Old Town udgiver debut EP i eget navn og markerer hermed et nyt startskud for sin nye dansksprogede singer-songwriter karriere. EP’en udkommer digitalt fredag 5. april på det lille label Soundchest Records.

Morten Christensens debutudspil består af seks stemningsfulde, nærværende og rørende sange, der kredser om kærligheden, sandheden og en lys fremtid.

“Sangene på min debut EP handler om at være nysgerrig på fremtiden, at gribe livet og leve i nuet. Sangene beskriver, balancen i at være opslugt af ægte og til tider nådesløs kærlighed, hvor man kaster sig ud på dybt vand, hvor man ikke kan bunde” fortæller Morten Christensen.

“Mine sange er hudløst ærlige, og sangskrivning er altid et kæmpe output for mine følelser og mit til tider håbløst rastløse sind,” fortsætter han.

Sangene er skrevet i løbet af 2018, Og planen er at EP’en følges op af et fuldlængde album senere i 2019.

EP’en er indspillet i BLINDBOYRECORDING studio på Nørrebro sammen med producer Valentin Kruse (Valentin Kruse og Morten Christensen har tidligere arbejdet sammen i forbindelse med indspilningen af det anmelderroste Dirty Old Town album ”Beauty and Truth fra 2015”).

“Samarbejdet med Valentin Kruse er fantastisk og vi formår sammen at finde ind til kernen i hver sang og dække den ind i de rigtige musikalske landskaber. Der er en meget velovervejet instrumentering og en fantastisk balance i sangene hver for sig og sammen som helhed. EP’en er en lille perle, smuk i sin helhed, og ordene taget ud af mit liv og mine oplevelser, og det kommer til udtryk i de seks sange” slutter Morten Christensen.

Med sig denne aften på Anarkist i Odense har Morten Christensen ene dygtige musikere. Asger Hald på bas, Jakob Høg på trommer, Kevin Monie på guitar. Bandet formår at skabe den helt rigtige gribende og intense lydkulisse til Morten Christensens smukke sange.

EP’en udkommer digitalt til streaming og download fredag 5. April.