Live Music Odense

malte ebert

Væk er Gulddreng, og frem kommer sårbare Malte Ebert

Debutsinglen ”Rather Be” var startskuddet til Malte Eberts musikkarriere under eget navn og har allerede nu flere end 4,5 millioner afspilninger på tværs af alle musiktjenester.

”All The Time” er den seneste single fra sangeren. Den fortæller historien om kærlighed og hjertesorg. Med poppede toner hiver han os ind i et legende univers med både dybde og detaljer for øret.

Gulddreng er gemt væk, og en langt mere åben og sårbar Malte Ebert er klar til at tage hans plads. Han fortryder dog ikke sit alter ego, der har banet vejen frem til, at han nu kan udgive musik i eget navn. Frem for modeller og champagne kan publikum forvente en mere seriøs sanger, som ikke længere gemmer sig bag en facade.

Malte er en 23-årig dreng fra Vejle, der stadig har den samme drøm om at lave musik. Som han selv udtaler: ”På mange måder er jeg en diametral modsætning af Gulddreng. Jeg er vokset op i en lille landsby, hvor alle kender hinanden, og ingen går med guldkæder eller sprøjter med champagne efter hinanden.”