Live Music Odense

ULYD

I september 2018, udgav Lise Westzynthius sit femte solo-album
“JA” Samtidigt udgav forfattereren Bjørn Rasmussen sin roman “JEG ER HRÅHVID”. Westzynthius og Rasmussen har arbejdet ind over hinandens værker, og nu er tiden kommet til at tage samarbejdet ud til koncertstederne. Med sig har de musikerne Ebbe Frej (guitar/klaver) og Nils Gröndahl (sav/violin).

Eventet vil være en organisk vekslen mellem oplæsning og sange – samt en crossover af disse.
Westzynthius og Rasmussen arbejder med temaer som tro, krop og kærlighed, og det halv-akustiske setup og de intense kropslige tekster kalder på anderledes, intime og frem for alt kropslige eller uvante koncertsteder: badehuse, yogasale, museer, biografer, højskoler, buddhistiske templer, kirker mv.

Westzynthius og Rasmussen giver plads til kroppen, vreden, sorgen – og i høj grad humoren. De beskæftiger sig med dét at være menneske i en ofte skør verden. De stiller spørgsmålene: Hvem er DU egentlig? Hvor vil du hen? Og tillader du den bevægelse?