Live Music Odense

Katinka – Steffen Westmark & friends

I 2019 præsenterer Anarkisten et nyt månedligt arrangement, som vil prøve at sætte fokus på nærvær, intimitet og hygge gennem en række nedbarberede koncerter med spændende musikere fra den danske musikscene. Arrangementerne, “Anarkist presents Steffen Westmark & Friends”, bliver hosted af musikalsk ordstyrer og sangskriver Steffen Westmark.

Du vil d. 18. april kunne opleve Katinka.

Efter Katinka Bjerregaard i 2015 vandt Karrierekanonen er det gået meget stærkt. Med sin skæve pop og hverdags poetiske tekstunivers har hun og resten af Katinka-bandet nærmest tryllebundet Danmark og været et kærkommen frisk pust på den danske musikscene.

Katinka formår at skrive i øjenhøjde og er samtidig ikke bange for at blotte sin skrøbelig, hvilket er hvorfor anmelderne sætter hende på samme hylde, som Anne Linnet og C.V. Jørgensen.

Praktisk info omkring aftenen.
Det er først til mølle princippet for at få sidde plads, vi har både stå og siddepladser til aftenens koncert. Dørene åbner 60 minutter før koncertstart.