Live Music Odense

Gustaf Ljunggren – Steffen Westmark & friends

I 2019 præsenterer Anarkisten et nyt månedligt arrangement, som vil prøve at sætte fokus på nærvær, intimitet og hygge gennem en række nedbarberede koncerter med spændende musikere fra den danske musikscene. Arrangementerne, “Anarkist presents Steffen Westmark & Friends”, bliver hosted af musikalsk ordstyrer og sangskriver Steffen Westmark.

Du vil d. 16. maj kunne opleve Gustaf Ljunggren.

Svenske Gustaf Ljunggren har spillet med en bred vifte af danske og udenlandske artister fra C.V. Jørgensen til Robyn. Danskerne fik sat ansigt på Gustaf Ljunggren, da han agerede kapelmester i Anders Lund Madsens “Det Nye Talkshow”.

Udover at være uddannet saxofonist fra Rytmisk Musikkonservatorium i København mestrer han diverse tangent, blæse og strengeinstrumenter, hvilket gør at han er flittigt brugt, når store artister mangler en kompetent kapelmester. Gustaf modtog i 2015 den prestigesfyldte Ken Gudman Pris.

Praktisk info omkring aftenen.
Det er først til mølle princippet for at få sidde plads, vi har både stå og siddepladser til aftenens koncert. Dørene åbner 60 minutter før koncertstart.