Live Music Odense

david kampmann trio

Musikhuset Dexter præsenterer:

David er kendt fra bl.a. The Deepers og var stiftende medlem af gruppen Baal.
– Nu kører han derudaf med sin egen sprudlende trio, der dyrker energien og poesien fra den tidlige blues, og samtidigt suger saft og kraft fra rock, soul og gospel.

David Kampmann, kendt fra The Deepers og Baal, træder nu helt i front med sin egen trio, sammen med den mangeårige samarbejdspartner, bassist Jimmy Krogsgård og den fantastiske trommeslager Kristian Karottki. Det er en konstellation præget af en fælles kærlighed til trioformatet. Hver tone bæres frem af stor energi og spilleglæde.
Originalmaterialet har den sædvanlige høje kvalitet, og bærer Davids umiskendelige, lyriske stempel af blues og soul med den kraft og poesi, som han altid rækker ud efter. Det er blues, javist, men med en ekstra dybde og meget personlig og poetisk dimension. Samtidigt er energien som altid i højsædet, så der er lagt op til en medrivende aften.

Der er gamle Deepers-kendinge i nye arrangementer, kendte, elskede og klassiske covers, der bliver taget under kærlig behandling og helt nye, originale numre, hvor blues, soul, gospel og rock mødes i en form, der er lige så medrivende, som den er dyb.
– Tænk, Hendrix, Mayer, tidlig Clapton, Billy Gibbons og Albert King – blandt mange andre, men så er retningen afstukket for en sjælfuld, svingende aften med en aftapning af blues, der er helt sin egen.