Live Music Odense

AuditionDays m. Kalaset, Mawic, Walking Rumor & Awake the Lights

Kalaset
Vi er fem unge, som danner rammer om Kalaset, og vi disker op med sange i poprock genren, med danske tekster, som er præget og inspireret af hverdagens små seværdigheder og store dilemmaer. Vi har nået at eksperimenteret med flere forskellige genre, for i dag at have fundet vores lyd i det danske, rockede, og nutidige vibe. Vi synger om ungdommen, om kærligheden, om stilheden og om at drømme, og det er blot nogle af de emner, som publikum får lov til at skråle med på til vores sange.
www.facebook.com/kalasetet/

Mawic
Det skal være en oplevelse at gå til en MAWIC-koncert, og man mærker især bandets pulserende tilstedeværelse, som skaber genklang hos de mennesker der står foran scenen og smelter sammen med
musikken. “Musik skal opleves, føles og mærkes, det er der magien opstår”, det er hele motivationen og
grundlaget for at de gør som de gør og det kan tydeligt mærkes, sangene er skabt til at blive blæst ud fra
scenen og publikum overbevises af deres energiske og melodiøse live-act, hvor alle bliver en del af
oplevelsen.
www.facebook.com/mawic.mawic

Walking Rumor
Drengene fra Walking Rumor leverer et eksploderende live show med masser af energi, god kommunikation med publikum og med garanti for en på opleveren. De har fået meget på CV’et siden de fandt sammen tilbage i 2015 som bl.a. udkåret til månedens TAK ROCK band 2 måneder i træk, signeret af Mighty Music / Target Records, udgivet 2 yderligere singler, Europa turné med det legendariske latin Amerikanske band ILL NIÑO og repræsenteret Danmark i Global Battle of the Bands i Berlin, hvor de trak 3. prisen hjem for Peoples Choice.,
www.facebook.com/walkingrumor

Awake the Lights
Awake the Lights spiller groovy og teknisk metal.
www.facebook.com/Awake-The-Lights-1953267788299335/

——————————-
Koncerterne er en del af Audition Days 2019, der arrangeres af ORA, og som er støttet af Statens Kunstfond.