Live Music Odense

miss fish + totem // klub golem

Vi er klar med årets første Klub Golem, der bliver d. 23. marts, hvor vi præsenterer dobbeltkoncert; to københavnske navne, der dog begge har taget pletvise afstikkere til Berlin, nemlig MISS FISH og TOTEM.

MISS FISH har gæstet Golem en gang før, faktisk det allerførste arrangement på Kulturmaskinen efter Badstuen lukkede ned. Fish har igennem talrige år været en aktiv spiller i det københavnske queermiljø, har beskæftiget sig med kunst, performance, teater og altså også musik, typisk indenfor genrer som wave, postpunk, synth, gerne med smag af det teatralske. Miss Fish fremstår denne aften som duo sammen med Kenni Korvette.

TOTEM vil være kendt blandt flere Golem-gæster som DJ fra diverse Golem-aftener, men som livekonstellation fremstår Totem som duo bestående af Christoffer Bagge med fortid i bl.a. Metro Cult og Trine Jørgensen, Mouth Wound. Totem byder på en kombination af synth og postpunk, ikke sjældent med smag for de melankolske aspekter.

Koncertstart omkring kl. 22:30.