Live Music Odense

claus hempler (udsolgt)

Claus Hempler står som en af Danmarks mest stilskabende sangere i nyere tid, og nu har publikum mulighed for at opleve ham i Kuilturmaskinen, når crooneren for første gang i sin succesfulde karriere præsenterer dansksproget materiale.

Claus Hempler har efterhånden en lang og spændende karriere bag sig, som startede med tiden i legendariske Fielfraz og senere som solo i adskillige konstellationer.

Selvom karrieren strækker sig flere årtier tilbage, er den rutinerede crooner ikke løbet tør for inspiration og nye idéer, når han til foråret inviterer publikum ind i sit stemningsfyldte univers i Kulturmaskinen. Her fremfører han helt nyt solomateriale på sit danske modersmål. Claus Hempler siger selv om den nye musik:

”Jeg føler, at jeg lige nu står med det bedste nye materiale, jeg nogensinde har skrevet og har jo samtidig hele det gamle bagkatalog at læne mig op ad. Jeg kan næsten ikke vente med at komme ud med det”.