Live Music Odense

ORGANIK vinyl-release

Hvad siger du til en unik blanding af stoner, psych og Einar Enemark? Det er det du kan forvente af Organik’s debutalbum, som kan streames og downloades allerede nu og bliver udgivet på vinyl af pladeselskabet Space Rock Productions!

Organik står klar ved affyringsrampen til en rumraket der vil tage dig ud på en forunderlig rejse i et univers af farver, stemninger og rå lyd i en primært instrumental opsætning. De kommer fra vidt forskellige musikalske baggrunde, men har i denne konstellation formået at skabe deres helt eget småskizofrene musikunivers som et stigende live-publikum har taget rigtig godt imod.

Spillejobs på Muzirkus med Lau (Fribytterdrømme), deltagelse på Regisses Spire Festival, psych-aften på Kontrast, Sonus på Kansas City, stoner-træf med amerikanske Duel på Underwerket, koncert på Håstival og seks timers psykedelisk maratonkoncert i samarbejde med Summit på Odense Musikbibliotek er vel overstået og Organik er nu klar til at forføre folket når de udgiver deres debutalbum d. 29/3 på Anarkist – Beer & Food Lab.

”Jeg har en stor passion for bands, der tør at sætte barren højt, der tør at skille sig ud, ikke blot for at skille sig ud, men fordi de rent faktisk har noget på hjerte. Organik er klart et af de danske bands, der bør holdes øje med i øjeblikket i deres særegne grænsezone mellem psych, stoner og doom.”
– Jacobh Hansen, musikanmelder, Devilution

“Med deres mastodonte seks timers hypnotiserende multi-dimensionelle jam sessions, der bevægede sig i et særegent grænseland mellem space rock, psychedelia og prog-rock med elementer af metal, sprængte de to odenseanske superbands Organik og Summit på forunderlig vis rammerne for den traditionelle koncert-performance.”
– Niels Mark, hovedredaktør, Bibzoom

“A damn good and varied album. I really hope these guys can find a great label to release this one on. Highly recommended.”
– Scott Heller (Dr. Space)

Det vil naturligvis være muligt at købe vinyl-udgivelsen til koncerten!