Live Music Odense

the spy in the mes

The Spy in the Mes er et genialt live band. Ophidsende tilbageholdt, perfekt sensitivt, charmerende responsivt, intuitivt og legende improviseret, afsøgende i øjeblikket men fuldstændig sikker på retningen: Frem! Ind! Dybt ind i kroppen! Og nydelsen er seriel. Tilbagevendende igen og igen eksploderer musikken i kraftige, virtuost timede udslip af forløsning, for så igen at vende tilbage til de roligt spændstige flader af mørk, maskulin, musikalsk fortællestil a la ‘jeg sidder bare her i min solvarme baggård med en smøg og en kaffe og synger noget for dig, jeg lige finder på, skat’. Boheme-band? Det tror jeg nok!

The Spy in the Mes består af Hasse Mydtskov på tromme og Jesper Holm på guitar og sang. Mydtskov har et ekstraordinært sprødt trommespil; let, livligt og læsset med vildskab. Holm hælder genialt kløende klangspil ud af sin guitar og bruger sin stemme henover de finurlige, indignerede tekster melankolsk; som et viltert, renhjertet barn, der ved, hvad der foregår. The Spy in the Mes er cowboys, du vil møde!
De er Odenses hemmeligste og mest utilregnelige band, og der er mange, der har ventet i årevis på plade nummer to.

The Spy in the Mes spiller foran en stensikker fanskare den 1. maj 2019 på Teater Momentum i Ny Vestergade 18, Odense.