Live Music Odense

speaker bite me

Speaker Bite Me står bag en af årets bedst anmeldte albums. I dag offentliggør bandet danske koncerter

Den danske rock-kvartet SPEAKER BITE ME udgav den 12. oktober 2018 deres 6. studiealbum, Future Plans. Selvom det er 11 år siden, bandet udgav det seneste album Action Painting, har bandet ikke været fra hinanden i årene, der er gået, men mødtes jævnligt for at komponere og spille.

Første show i 2018 var et udsolgt show på Hotel Cecil og næste er i DR Koncerthuset til P6 BEAT Rocker Koncerthuset 2019 – Venteliste – også udsolgt. Nu offentligøres nye koncerter

”Speaker Bite Me glæder sig som små støjskader til at komme lidt rundt landet. I har jo spurgt efter os. Nu kommer vi! ” – Speaker Bite Me

Martin Ilja Ryum (sang, guitar), Kasper Deurell (bas, guitar), Emil Landgren (trommer) og Signe Høirup Wille-Jørgensen (sang, guitar) har altid gjort det på deres egen måde, når de skulle skrive musik. Det er et solidt forankret ægteskab, hvor alt skal være i harmonisk vater, før musikken kommer ud. Det er den nu.

“Future Plans” er skrevet på frustration, og med albummet viser de, at alder ikke er og ikke skal være en hindring for nysgerrighed og for at opsøge voldsomhed.