Live Music Odense

Nyt Blod #11: The Entrepreneurs / Danger of Men / Animaux Animé

Støjrock-trioen The Entrepreneurs headliner 11. udgave af Nyt Blod!

The Entrepreneurs nyder et ry som et af Danmarks mest energiske live-bands, og med deres debutalbum Noise & Romance der udkom 1. februar, er de klar til at erobre resten af verden.
Deres støjende sange er rige på æstetik og kan betegnes som eksperimenterende variationer af nogle af rockens mest signifikante subgenrer som punk, grunge og post-rock — altid med en underliggende mørk og eksplosiv identitet. Når man lytter til albummets sange, hører man, hvordan The Entrepreneurs er inspireret af forskellige artister som Sonic Youth, Deftones og Jeff Buckley for at bare at nævne nogle få.
https://www.youtube.com/watch?v=086NQwv-Yic

Animaux Animé er et ungt band, der tog publikum med storm da de sidste år supportede The Love Coffin her på Posten.
De excentriske drenge cirkulerer rundt omkring vovede tematikker, som aldrig helt bliver definerede.
De hamrer igennem med deres definition af “dødsdisko” og ønsker at berige publikum med oplevelsen af at være spærret inde i en førerløs bil på en diset motorvej med 200 kilometer i timen.
https://www.youtube.com/watch?v=lw4jrv-Zwvk

Danger og Men er et nyt punk-rock band hvis attitude i deres musik og tekster, omfavner den ultimative aggressivitet. Danger of Men begiver sig ud på en rejse for at indfange det øjeblik hvor
aggressiviteten er på sit højeste – intet er helligt, intet er forbudt, alt er tilladt.
Af inspirationskilder kan nævnes: Body Count, Iggy Pop and The Stooges, Madball, Sex Pistols og Rage Against The Machine.
https://soundcloud.com/dangerofmen/sets/we-own-your-kids?fbclid=IwAR3YPdp8ogbhvgXECKZSl9cr35NANFeU6dgJkKSOBzHiE-WymLJtuq72RHc

Tidsplan:
kl. 20.00: Danger of Men
kl. 21.00: The Entrepreneurs
kl. 22.15: Animaux Animé

HUSK:
Fri entré for Residents og Studerende, samt Store Fadøl til 30 kr. hele aftenen.

https://www.postenlive.dk/event/nyt-blod-vol-11/