Live Music Odense

KONKYLIE LABEL NIGHT M. AFSKUM OG UDEN ORD

Det københavner-baserede indielabel, Konkylie (tidligere kendt som Let Me Hear Both Sides), præsenterer deres nyeste acts på Momentum d. 26. april. Det vil være en aften med en unik mulighed for at opleve nogle af de mest spændende artister på den københavnske indie-scene. Så hvis du interesserer dig for ny musik, vil vi varmt anbefale at komme forbi.

Både Afskum og Uden Ord vil spille showcase-koncert og DJ’en får festen til at fortsætte til kl 02:00, hvor festen fortsætter med gratis indgang på Boogies.

Med kun få udgivelser har Uden Ord og Afskum allerede gjort sig bemærket i musikindustrien med deres individuelle take på indie-lyden. Dette event vil være det første i en serie af label nights, der finder sted i Odense, København og Aarhus.