Live Music Odense

Thorium, Detest, Terrorpy

Thorium
“Thorium are back with a vengeance, supplying us with a lethal doze of razor-sharp riffs, steaming groove and tempting melodic, who will lead you into the abyss”, Frank Albrecht, Deaf Forever.

It wasn’t in the cards it had to take 10 years for Thorium to release the follow-up album to 2008’s highly acclaimed “Feral Creation”. MHA says “We were old friends in Thorium and people started getting other priorities in other bands, so all of a sudden it was only myself caring about Thorium. Who can blaim KB for choosing to join Volbeat? However, I wanted to continue with Thorium. Thorium is in my DNA now and something I see I will be doing for the rest of my life. I just needed to find the right recipe, which I believe I have now”.

After hooking up with old pal Kræn Meier (Sacrificial) things started to move fast and having another old friend JP Storm (ex. Dominus) come on board, the process went even smoother. The song writing process for “Blasphemy Awakes” was in full swing and with song writing help from Swedish friends Rogga Johansson and Jonas Lindblood, the process of finalizing the album went fast. Only thing missing now was the perfect drummer – and when Kræn came up with Perra Karlsson, an old friend of both MHA and Kræn, the line-up was complete.

“When I started Thorium back in 1997 I wanted our sound to be a blend og the Florida scene with Morbid Angel, Deicide and Brutality and the Swedish scene with Entombed, Dismember and At The Gates. This is still my aim today and I believe “Blasphemy Awakes” came out just the way we wanted. This is our tribute to death metal – a tribute to my second home” states MHA.

Detest
København baserede Detest har siden starten af 90’erne skabt og leveret afsky og obskure tendenser til den danske og internationale dødsmetalscene.

Bandets legendariske ‘94-udgivelse ‘Dorval’ (Progress Red Labels) udvidede rammerne for dødsmetalgenren, og har siden den dag vist, hvordan rendyrket ondskab skal eksekveres of udformes. Efter udgivelsen af dette anmelderroste album, valgte Detest at trække sig tilbage grundet medlemmernes forskelligartede musikalske ambitioner; ambitioner, der i 2016 skulle vise sig at blive til mere end blot hemmelige undergrundsoptagelser og planlægninger.
For nu kommer der en nye EP ”A Moment Of Love” med 6 sang, af det onde old school DØDSMETAL.

“(…) Detest, der dog denne aften ellers ville have været et hovednavn værdigt. Det firemands store københavnske dødsmetalband rev nemlig publikum rundt på en næsten for lille scene i Pumpehusets nedre afdeling”
Metalized.dk

Først singe ”Nothing Haunts Me”
https://www.youtube.com/watch?v=VRvD2rT5LqE

Terrorpy
Terrorpy blev dannet i 2009, og efter tre års aktivitet og to en halv koncert, tog de sig en velfortjent pause på 5 år. Siden forrige august er strengene blevet støvet af, en trommeslager fundet, og nu handler det om at spille musik der giver kløen i øjnene og sved mellem ballerne. Terrorpy spiller dødsmetal af den personlige skuffe, da målet med bandet er at lave noget musik som medlemmerne selv kan lide at høre. Inspirationerne er derfor mange, men især hentet fra de sidste 30 års dødsmetal, 100 års gode film, 300 års klassisk musik og 6.000 års diverse forbrydelser, folkemord og andet menneskeligt misdæderi.

“Terrorpy. (…) er helt klart værd at holde øje med, og giver de helt tunge dødsmetal bands kamp til stregen, når de lægger det hvide snit med hammer og mejsel.”
Metalized.dk

Singlen “Cordyceps Homunculus” fra compilation-pladen “Hell Comes Around III”
https://www.youtube.com/watch?v=9tw-k97mnes