Live Music Odense

Nazareth (GB)

Fra den beskedne start i tressernes Skotland, hvor de spillede under navnet Shadettes, voksede de sig store som Nazareth efter navneskiftet og en flytning til London i de tidlige halvfjerdsere, og da de var på toppen solgte de store mængder plader og tiltrak store publikum verden over.

Over de mange år der er gået, har bandets line-up ændret sig, og senest er en ny sanger kommet med, efter at Dan McCafferty måtte trække sig tilbage i 2013 pga dårligt helbred.

Den nye mand er ingen ringere end Carl Sentance (Don Airey – Deep Purple – & Friends, Geezer Butler (Black Sabbath), Krokus, Tokyo Blade and Persian Risk), som står side om side med grundlæggeren Pete Agnew (bas) og langtidsmedlemmerne Jimmy Murrison (guitar) and Lee Agnew (trommer­).

https://www.youtube.com/watch?v=Ki-rdJPO9mA

Peter Agnew siger om Sentance: “We had been looking at Carl from afar for some time and very much liked what we saw and heard so we asked him to come and sing a couple of songs with us in the studio. He came in and completely blew us away in the space of half a song and was offered and accepted the job right there and then.”

Glæd dig til en aften med hardrock af absolut topklasse!

Special Guest: Worry Blast (CH)