Live Music Odense

tvivler – town portal

ILTER præsenterer Tvivler – Town Portal

Tvivler en dansk hardcore-kvartet der består af folk fra bands, som Lack, Town Portal og Obstacles. Tvivler har tidligere gæstet Momentum Musik I forbindelse med den første udgave af ILTER punk&hardcore festival, hvor de fuldstændig rev publikum midt over med deres højenergiske live-knytter.
Tvivler spiller en diskant og dissonant form for hardcore med pludselige d-beat eksplosioner. Lyrisk undersøger bandet, hvordan vi kan skabe nye perspektiver og tilblivelser ved at ændre vores forståelse af, hvordan vi oplever verden og hvordan vi tænker verden.
Tvivler har udgivet tre EP’er i form af deres trilogi Negativ Psykologi og til marts går de I studiet for at indspille deres længe ventede debut-album.

Town Portal er et band fra København der spiller en særegen blanding af metal, math-rock, noise-rock og minimalistisk og eksperimenterende musik.
Bandet har netop indspillet deres tredje album. Til dette album har de fløjet deres favorit-teknikker Scott Evans (Kowloon Walled City) ind fra San Francisco. Således er der forventninger om, at ‘Of Violence’ bliver det tungeste og mest ambitiøse album fra Town Portal indtil videre!

Der er lagt I ovnen til kærlig krammer I pitten med to af DKs mest interessante bands!