Live Music Odense

TV-2

Danmarks lykkeligste orkester bruger foråret og sommeren 2018 på at indspille deres 19. studiealbum – og den 16. marts 2019 kan du opleve frugterne af deres musikalske magi – plus alle klassikerne – i ODEON i Odense.

Tv·2 har, efter mange års pause i samarbejdet, genoptaget forbindelsen med den legendariske producer Greg Walsh, og samtidig indledt et nyt bekendtskab med Kristian Leth.

Det der indtil nu er sluppet ud af studiet, tyder på et håndspillet og mere rocket udtryk fra det legendariske band. Energien er i front, siger gruppen selv, ikke uden en vis klædelig jysk beskedenhed.

En af titlerne på det nye album er: “Er vi glade eller hva” – og rejser spørgsmålet: Er vi der hvor vi forestiller os vi skulle være? Hvis ikke hvorfor så? Og hvordan kommer vi videre?

Som altid er ambitionsniveauet hos Steffen Brandt & Co. Skyhøjt, og publikum kan se frem til en aften i ODEON, hvor både de store temaer og de små ting i livet er på sætlisten – pakket ind i bandets enestående musikalitet og uforlignelige bagkatalog af hits.

Som noget helt nyt deles koncerten i en akustisk og en elektrisk afdeling, hvorfor koncerten denne gang tilbydes et siddende publikum.