Live Music Odense

Lasse Schjerning meets P Martins & F Heliodoro + Jazz Jam

Fri entré…

“Den unikke nordiske elegance og simplicitet i symbiose med brasiliansk romantik og lidenskab” er en passende beskrivelse for Lasse Schjernings nye og ambitiøse projekt. Lytteren rammes helt tæt på, når trioen med dyb respekt og passion for musikkens ærlighed, udforsker det soniske univers i grænselandet mellem de to kulturer.

Dette spændende møde på tværs af grænserne, er kulminationen på et intenst og stimulerende musikalsk ophold i Berlin, hvor trioen mødtes i foråret ’18 – her fandt de hurtigt en fælles forbindelse og en nysgerrighed for de dybere lag i musikken.

Netop nysgerrigheden og et højt ambitionsniveau har altid drevet den unge og fremadstormende trommerslager Lasse Schjerning, siden han i ung alder greb stikkerne – det er også netop derfor, at han inviterer de unge brasilianske løver til landet i foråret. Både Pedro Martins og Frederico Heliodoro har et imponerede bagkatalog deres unge alder taget i betragtning – og er desuden faste medlemmer i bands, der tæller kapaciteter som Kurt Rosenwinkel, David Binney og KNOWER.

Med afsæt i nordens tone og den brasilianske lidenskab, tages lytteren med på en hjertevarm og improvisatorisk rejse til en filmisk og romantisk verden af stemningsfulde kompositioner.

Pedro Martins, guitar

Frederico Heliodoro, bas

Lasse Schjerning, trommer”

++++++++++++++++++

JAZZ JAM: Studerende fra Syddansk Musikkonservatorium og andre med kærlighed til jazz mødes til jam.