Live Music Odense

Wood Chips

Koncert i Albani Rock Lounge! (2.sal – ingen elevatoradgang)

Nogen kender Andreas Asingh som personen bag Slowolf, en mand i bar overkrop med store sværd, hård hiphop og gæster som Raekwon fra Wu-Tang Clan på lydsporet. Andre kender ham som manden bag shoegaze-bandet SMALL, der indtog hitlisterne såvel som P3’s uundgåelige. Men det er nok de færreste, der forestiller sig Andreas Asingh siddende på et faldefærdigt landsted langt ude i Mols Bjerge med en guitar i hånden og indspille drømmende vokaler til banjo-præget countrymusik.

https://www.youtube.com/watch?v=xXqej8f2iDI

Wood Chips er et vendepunkt for Asingh, der selv betegner musikken som ‘økologisk’. Rent musikalsk læner Wood Chips sig op ad country og folk, men som altid låner Andreas Asingh fra mange andre genrer og skaber dermed sit helt eget særegne og på sin vis meget genkendelige univers.

OBS: Vi gør opmærksom på at Albani Rock Lounge ligger på 2. sal og ikke er velegnet til kørestolbrugere. – Siddekoncert!