Live Music Odense

Ida Jenshus + Cody

Dobbelt-Siddekoncert

Ida Jenshus, som er blevet kaldt Norges nye country Dronning gæster Danmark til marts.

Ida Jenshus er med sine blot 30 år, allerede en garvet sanger, og sangskriver og kommer til Danmark med adskillige lovprisninger fra hjemlandet. Sidst publikum kunne opleve Ida i Danmark var til Tønder Festival 2014, hvor hun optrådte med Poul Krebs, Henning Kvitness, Kevin & Dustin Welch. Det bliver 3. gang hun gæster Danmark i musikalsk forstand.

https://www.youtube.com/watch?v=FOHxpEbMuJ0

Nyt single udspil «Love You a Little Less» i starten af november

Når Ida Jenshus nyeste udspil ’Love you a Litlles Less’ udkommer, skulle det efter sigende være hendes hidtil stærkeste single udgivelse nogensinde. Allerede første gang hun spillede “Love You a Little Less” på en lille kro et sted i det norske Trøndelag, bekræftede publikums reaktion, at det var en af de få sange der fængsler alle i rummet. Sangen, både tekst og melodi, spire sig straks. Jeg begravet mig i et par dage, det var bare at gå ud. Det sker nogle gange, og det føles meget godt, når alt falder så hurtigt, siger Ida.

Har man hang til musik med rødder i den amerikanske sangtradition, så var det måske værd at kigge nærmere på Idas koncerter i Danmark.