Live Music Odense

ADHD (IS)

Musikhuset Posten inviterer til møde med islandsk jazzmusik fra de legesyge impro-jazz’ere fra ADHD

OBS: Siddekoncert!

Island. Et lille land oppe mod nord, der kan prale af en blomstrende musikscene med alt fra hiphop, jazz, indie- og elektronisk musik til et af Nordens bedste symfoniorkestrer. Den 19. marts tjekker en flok af de ypperste islandske musikere ind på Posten og inviterer til et kig ind i de pulserende islandske musiktendenser anno 2019. Svaret om hvad der præcist er så særligt ved den islandske musik, blafrer i den vilde islandske vind og der er god grund til at holde øje med, hvad de brygger på oppe mod nord.

Nogle vil mene, at kombinationen af den voldsomme islandske natur sammen med Islands tradition for vers og poesi slipper kreativiteten løs og måske hjulpet med at opbygge musikscenen til den status, hvor et stort antal unge mennesker på øen er en del af et band, og at antallet af musikkere, der hitter ud over landets egen grænser er enormt taget det faktum, at landet har kun 330.000 indbyggere, i betragtning.

Island har mere at byde på end Björk og Sigurrós, så her er der mulighed for publikum at få et indblik i det nyeste, den islandske musikscene har at vise.

When these four friends play together it rocks, sizzles and bubbles; contrasts develop and the music remains contemplative in jazzy flow.