Live Music Odense

DE DANSKE HYRDER

De Danske Hyrder forårstour 2019.

Sidste gang rapgruppen fra Albertslund var på venuetour, solgte de mere end 3.000 koncertbilletter og da hyrderne i løbet af denne sommer besøgte flere af landets største festivaller, mødte dedikerede fans ligeledes op i hobetal.

De Danske Hyrder har de seneste år skabt et trofast, næsten kultlignende følge, og til trods for De Danske Hyrder har holdt sig udenfor mainstreamen er musikken og videoerne blevet streamet millioner gange og Hyrderne kan nu tilføje endnu to guldplader til samlingen her i 2018.

https://www.youtube.com/watch?v=2Uq3-bieDzc

Undskyld igen men hvis du er 15 År dum/ung, fattig, uden job og på bistand, kan du jo vælge om du vil stå udenfor, drikke billige bajer og vejre morgenluft eller komme indenfor med the boys.

Jeg’ Fuld Hele Tiden Og Er Pisse Ligeglad Du…

Hilsen

Din dame “Kædedrikker”